GRATIS FRAKT PÅ KJØP OVER 1500,-
RASK LEVERING
KVALITETSMERKER
GOD KUNDESERVICE

Anna Helberg

Jeg heter Anna Helberg, jeg er født i 2003 og er en aktiv dressurrytter! Jeg begynte på rideskole da jeg var 8 år gammel, og fikk min første ponni da jeg var 12 år gammel. Hesten jeg har nå fikk jeg i mai 2019 og sammen har vi startet opp til Prix St Georges dressur! Som 15 åring flyttet jeg med hesten min fra Oslo til Stokke for å gå på Melsom videregående skole med toppidrett hest. Her har vi utviklet oss masse sammen og vi koser oss kjempe mye! 
Fancy Nefertiti, eller Fenty som hun kalles til daglig, er en dressurhoppe født i 2006. Fenty er et arbeidsjern og elsker jobben hun gjør på banen! Hun elsker også turer, og det er godt siden jeg er super opptatt av variert trening for både hest og rytter! 
Jeg og Fenty har vært ute på mange konkurranser den tiden vi har vært et team. Blandt annet red vi NM individuelt i 2019, noe som var en utrolig stor presentasjon da vi fortsatt var en ganske fersk ekvipasje. I 2020 har vi deltatt på NM individuelt hvor vi tok med oss to 4. plasser og en 5. plass sammenlagt som vi er utrolig stolte over! Vi startet også lag NM 2020 med fine prosenter.
I 2021 håper vi på en god stevnesesong med noen turer til utlandet!