GRATIS FRAKT PÅ KJØP OVER 1500,-
RASK LEVERING
KVALITETSMERKER
GOD KUNDESERVICE

Gode tips i vintersesongen

Her har du noen gode tips for vintersesongen.

 

Hjelmlue! https://frkarntzen.no/nettbutikk/29-hodeplagg/73-hjelmlue/

Hvem er vel ikke lei av å fryse på ørene mens man rir på tur, eller kanskje man vil ri på utebanen i solen, men det er fremdeles -15 grader? Da er en hjelmlue fra Back on Track redningen. Den har et nytt meshstoff på toppen og tynn og behagelig fleece rundt hodet. Hjelmluen er såpass tynn at den passer under de fleste hjelmer, også sykkelhjelmer, slalomhjelmer osv. 

Bilderesultat for back on track hjelmlue

 

Nathalie Horse Care After Clip Sprayhttps://frkarntzen.no/nettbutikk/7-medical-care/21-nathalie-horse-care-after-clip-spray/

Nathalie After Clip Spray er et helt nytt produk som kan hjelpe mot kløe og tørr hud hos hester som er barbert og står med dekken. Mange hester utvikler hudirritasjoner under vinterdekkenet. er går After Clip Sprayen inn og forebygger samt pleier pelsen og huden ved å tilføre huden fuktighet og øke hårenes elastisitet og styrke, hvilket samtidig gjør pelsen blank. Vær oppmerksom på at produktet skal tørke innen hesten får på dekkenet igjen.

750 ml

After Clip Spray

 

 

Nathalie Horse Care All Purpose Cream: https://frkarntzen.no/nettbutikk/7-medical-care/56-nathalie-horse-care-all-purpose-cream/

NATHALIE All Purpose Cream er en universalsalve. Den virker pleiende og bløtgjørende, og kan brukes til alt fra småskrammer til munnviker. Mildt antiseptisk. Perfekt å ha i bakhånd under broddsesongen (så vell som resten av året). Kan brukes på småskraper etter barbering eller fra paddocken. 

All Purpose Creme