Munkepepper Chasteberry Chia de Gracia 2,5kg

kr 849.00
Mengde
På lager

 Munkepepper 100 % naturlig

Les merShow less
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

Munkepepper


Egenskaper: Anafrodisiakum, hormonbalanserende

Bruksområder: Munkpepper blir brukt til hopper som har en vanskelig brunst eller hormonell ubalanse og er vanskelig å håndtere.

Støtte av hormonbalansen.I løpet av sesongen.Støtter syklusen hos hopper.Passer både hopper og hingster. For å støtte fruktbarheten.

Munkepepper, eller Chasterberry på engelsk, kan brukes til å opprettholde normale hormonelle handlinger og balansere fysiske og psykologiske menstruasjonssymptomer hos hester og hunder.

Chasterberry, også kjent som Monk's Pepper, er en hormonbalanserende* urt. Det brukes til hormonelle problemer, for eksempel for å lette og for å få bukt med brunstige hopper, samt symptomene på uregelmessig menstruasjonssyklus og lette irritasjonen.

Å støtte progesteronnivået er ekstremt nyttig for å motvirke irritabiliteten og uforutsigbarheten som kan skje med hopper "i sesongen", noe som gjør dem mer komfortable, samarbeidsvillige og lettere å håndtere. Kan også brukes til altfor aggressive hingster og vallaker.

Kan brukes sammen med djevelklo og kamille.

Dosering:

Hester 500 kg:

1- 2 ss/dag anbefales for kontinuerlig bruk, 3 ss/dag hvis det kun administreres under brunst/hester.

1 ss = 8 g.

Hunder:

0,5 teskje - 1,5 teskje / dag.

1 ss = 8 g.

*https://www.sciencedirect.com/topics/medicine-and-dentistry/vitex-agnus-castus

Les merShow less
Produktdetaljer
CDG1
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 149.00
Anatomisk formet svamp til hest Denne svampen er den ideelle løsningen for å fjerne smuss og møkk fra hesten din. Den robuste siden er spesielt utviklet for å takle vanskelige flekker og søle som krever ekstra kraft....
Favoritt
16 andre produkter i samme kategori:
kr 99.00
Praktisk og tett plastbøtte med lokk og håndtak. Praktisk bøtte som rommer din Farriers Formula Refill og holder den frisk og sikker til siste måleskje. Laget i plast, med lufttett lokk og praktisk håndtak....
Favoritt
kr 249.00
Sort med sort spenne durable high-quality leather soft and comfortable to wear delivery in pairs|durable high-quality black leather with black buckle a perfect match for ULTRA fit "Black Series" spurs
Favoritt

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn