Long Goose Down Jacket Female - Black

kr 7,149.00
Størrelse
På lager

Ekte gåsedunsjakke -varm og behagelig! Et "must have" i vinter!

Les merShow less
Favoritt0
Beskrivelse

Lang Dunjakke for Kvinner

Hold deg varm og stilig med vår lange dunjakke, designet for å tilby kraftig varme i en elegant og lett pakke. Laget med 850 Fill Power RDS-sertifisert dun, kombinerer denne jakken 90% dun og 10% fjær for å gi eksepsjonell isolasjon, samtidig som den er vannavstøtende, vindtett og slitesterk.

Nøkkelegenskaper:

- Avtagbar Termohette: Justerbar i to retninger, denne premium dunfylte hetten gir ekstra mykhet og varme rundt hodet og halsen, og tilbyr fleksibilitet for varierende værforhold.

  

- Dunfylt Stolpe: Har skjulte SUN GRIP SNAP-lukkemekanismer fra Japan, kombinert med en 2-veis YKK-glidelås. Stolpen holder elementene ute og gir økt bevegelsesfrihet eller ventilasjon når den åpnes fra bunnen.

- Jersey Mansjetter: Forbedrer komforten og holder på varmen, slik at du holder deg varm i kaldt vær.

Tilleggsfunksjoner:

- Sideglidelås: Gir ekstra funksjonalitet og enkel tilgang.

- Pregede logo i hetten: Legger til et sofistikert preg og merkevareprofilering.

- Stjerne-logo på skulderen: Et særegent detalj som fremhever jakkens premium design.

Ved å kombinere overlegen varme med gjennomtenkte designelementer, er denne jakken det ideelle valget for å tåle harde vinterforhold samtidig som den opprettholder et stilrent, moderne utseende.

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,500.00
Disse ridebuksene er laget av en italiensk stoff med bonding for å gi litt ekstra støtte samtidig som de fortsatt er lette og superkomfortable. De har en normal høy midje med skjult myk elastikk inne i linningen. På...
Favoritt
kr 6,680.00
Winning style, dependable safety: this helmet takes on every performance with spirit and determination. Star Lady Chrome strikes the perfect balance between stylish design and outstanding technical performance, topped...
Favoritt

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn