Long Goose Down Jacket Female Trolle Projects

kr 7,149.00
Størrelse
På lager

Forhåndsbestilling! Kun få tilgjengelig hos leverandør!

Ekte gåsedunsjakke -varm og behagelig! Et "must have" i vinter!

Les merShow less
Favoritt0
Beskrivelse

Lang Dunjakke for Kvinner

Hold deg varm og stilig med vår lange dunjakke, designet for å tilby kraftig varme i en elegant og lett pakke. Laget med 850 Fill Power RDS-sertifisert dun, kombinerer denne jakken 90% dun og 10% fjær for å gi eksepsjonell isolasjon, samtidig som den er vannavstøtende, vindtett og slitesterk.

Nøkkelegenskaper:

- Avtagbar Termohette: Justerbar i to retninger, denne premium dunfylte hetten gir ekstra mykhet og varme rundt hodet og halsen, og tilbyr fleksibilitet for varierende værforhold.

  

- Dunfylt Stolpe: Har skjulte SUN GRIP SNAP-lukkemekanismer fra Japan, kombinert med en 2-veis YKK-glidelås. Stolpen holder elementene ute og gir økt bevegelsesfrihet eller ventilasjon når den åpnes fra bunnen.

- Jersey Mansjetter: Forbedrer komforten og holder på varmen, slik at du holder deg varm i kaldt vær.

Tilleggsfunksjoner:

- Sideglidelås: Gir ekstra funksjonalitet og enkel tilgang.

- Pregede logo i hetten: Legger til et sofistikert preg og merkevareprofilering.

- Stjerne-logo på skulderen: Et særegent detalj som fremhever jakkens premium design.

Ved å kombinere overlegen varme med gjennomtenkte designelementer, er denne jakken det ideelle valget for å tåle harde vinterforhold samtidig som den opprettholder et stilrent, moderne utseende.

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
-40%
Salg
kr 209.40 kr 349.00
Product information Specially developed strong scent. Excellent for maintaining horse’s comfort. Especially on dry still days, when riding and at twilight. Product withstands a rain shower. Contains skin-friendly...
Favoritt
kr 229.00
Solid hovkrok med børster, både med stiv og mykere bust. Hovkrok med børste fra Borstiq. Formet trehåndtak for et godt grep. 2,2cm lang, stiv bust i syntetfiber på den ene siden. Perfekt for rengjøring av f.eks....
Favoritt
kr 599.00
Langt vinterskjørt designet for å brukes over ridetights eller bukser. Mykt fleecefôr gir ekstra varme. Elastiske og justerbare midje- og benstropper med borrelåsstropper gir maksimal komfort og sikkerhet. Skjørtet...
Favoritt
Bestillingsvare
kr 249.00
NAF Sheer Luxe Leather Balsam En intens fuktighetsgivende skinnbalsam. Designet for å trenge gjennom og fukte læret og gjøre det mykt og smidig.  Enkel å påføre med svampen som kommer i krukken.
Favoritt
kr 119.00
Silvermoor Swingers er laget av 100% naturlige ingredienser uten tilsatt sukker. Den innovativt designede 'boredom busteren' festes til Swingers Rope og henges i stall, utegang, hengeren eller i paddocken.
Favoritt
kr 99.00
Praktisk og tett plastbøtte med lokk og håndtak. Praktisk bøtte som rommer din Farriers Formula Refill og holder den frisk og sikker til siste måleskje. Laget i plast, med lufttett lokk og praktisk håndtak....
Favoritt

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn