Leovet No Rub 500ml

kr 259.00
På lager

For man og halekløe - olje som motvirker fra flass og gjør at kløe forsvinner - hjelper til at hesten ikke gnir man og hale.   

Les merShow less
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

Leovet No Rub

Et tyntflytende olje som  frigjør og motvirker fra flass og gjør at kløe forsvinner,og motvirker at hesten gnir  man og hale.   

Masseres inn i hårrøttene annenhver dag.

SOMMEREKSEM

Å forebygge er bedre enn å helbrede. Det som skaper problemet er hestens overreaksjon på et ellers harmløst insektsbitt. Utover at islandshesten mangler antistoffene snakker man gjerne også om eventuelle andre årsaker til denne reaksjon som gir eksem – som feilfòring, funksjonsforstyrrelser i indre organer og mangel på mineralstoffer og vitaminer. Det kan finnes veldig mange årsaker til at nettopp din hest har blitt sensibel og har fått allergi/eksem.

Og den ene årsaken utelukker ikke den andre – moa det kan være forskjellige kombinasjoner som gjør slik at din hest har allergi :

som feil fòr som hesten ikke klarer å nyttiggjøre seg (varmebehandlet pellets), vitaminfòr eller annet spesialfòr som inneholder syntetiske stoffer, mangel på vitaminer, dårlig grovfòr, sykdom, parasitter, innemiljø, stress, nedsatt avgiftningsfunksjon

Skal man hjelpe hesten på sikt er det viktig å styrke hestens immunforsvar, hudens motstandskraft og helingsevne.

Symptomene på sommereksem er:

- at man i starten ser rødme og dannelse av små væskefylte blærer

- dernest væskende eksem,

- intens kløe

- hesten klør man og hale, og hårene slites av, og huden irriteres ytterligere

- det kan oppstå dype sår på de angripende områder

Les merShow less
Produktdetaljer
LE03
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
NYHET
kr 129.00
They're back!!! Back for a limited time only, our festive Stud Muffins in Christmas Pudding Flavour as sure to be a sell out once again so get them before they are gone... Christmas Pudding Stud Muffins are only...
Favoritt

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn